37%

camera auto de bord

90,00 RON (TVA inclus) 145,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU lm58

Descriere

Camera 2Drive 2DR-DVR30b are un ecran luminos si mare cu diagonala de 3 inch (7,6 cm) pentru o vizualizare cat mai buna a filmarilor. Aceasta este capabila sa inregistreze multe detalii datorita rezolutiei de 5MP si a lentilelor cu unghi de vizualiare de 170°. Camera 2Drive Executive 2DR-DVR30b este un aparat care inregistreaza bine pe timp de noapte.
Camera este destinata sa functioneze in timp ce este alimentata continuu de la incarcatorul auto (asemanator unui Web-Cam).
Acumulatorul incorporat are capacitatea de 180 mAh si permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului in jur de 3-5 minute.

Unghi larg de captare a imaginilor
Unghiul larg de vizualizare de 170 de grade va permite sa aveti o vedere panoramica a ceea ce se intampla.

Inregistrare Full HD

Camera DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD) si dispune de un stabilizator electronic de imagine. Fisierele cu inregistrari sunt stocate pe cardul de memorie MicroSD in format .AVI, care pot fi redate cu Windows Media Player.

Aparatul utilizeaza Chipset NTK 96223 care asigura o calitate deosebita a imaginii.

Mod foto

Acumulatorul incorporat are capacitatea de 180 mAh si permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului in jur de 3-5 minute, atunci cand este incarcat la maxim. Aceasta va permite efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere.

Slot de card MicroSD

Controlati spatiul de stocare a filmelor si imaginilor din aparatul dumneavoastra prin atasarea cardului MicroSD de 8GB, inclus in pachet, pe care puteti stoca aproximativ 60 minute filmate la rezolutia 1080p (Full HD). Puteti oricand sa schimbati cardul, pentru a extinde memoria atat cat aveti nevoie.

Fisierele cu inregistrari sunt stocate pe cardul de memorie MicroSD in format .AVI, care pot fi redate cu Windows Media Player. Daca setati functia Loop recording (Inregistrare ciclica 3/5/10 minute) inseamna ca dupa ce se umple memoria cardului MicroSD, inregistrarile cele mai vechi vor fi suprascrise. Fisierele sunt protejate la stergere in caz de accident.

Detalii

SKU
lm58
Categorii
Taguri