Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

LIVRARE 

Produsele comercializate de catre noi sunt livrate folosind servicii de curierat rapid (fan curier/sameday curier)
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2022-02-17 comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 16 lei
  • taxa este fixa indiferent de zona in limita a 3 kg. 

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

CONDITII RETUR

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur folosind formularul de contact.sau la telefon 0739526600
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra,mai putin costurile livrarii. produsele trebuie sa ajunga la noi fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ati intrat in posesia produselor. Vom efectua aceasta rambursare folosind ca metoda de pllata transfer bancar ,in orice caz nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele  la adresa bdul I.C BRATIANU NR 43 TARGOVISTE JUD DAMBOVITA , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ati intrat in posesia produselor . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor

NU se pot returna becurile cu halogen desfacute din ambalajul original

Produsele nu trebuie sa prezite urme urme de uzura , sa aibe ambalajul original fara urme de murdarie sau uzura ( produsele trebuie returnate in aceiasi starea in care au fost trimise )

Pentru returnarea produselor comercializate de Dumitrica Alexandru 87 ne puteti contacta telefonic la numarul 0739526600.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de DUMITRICA ALEXANDRU 87 beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Garantia acopera valoarea produselor.