senzori parcare cu afisaj

99,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Sistem senzori de parcare cu ultrasunete
- 4 senzori pentru zona din spate
- afisaj LED color
- avertizor sonor
- usor de montat
- cabluri de alimentare avand lungime de cativa m
Sistemul marsarier cu ultrasunete este un mijloc util si modern pentru marsarierea sau parcarea eficienta si in siguranta a autovehiculului, deoarece senzorii performanti detecteaza din timp vehiculele, stalpii sau alte obstacole aflate sub nivelul lunetei autoturismului de care se apropie masina cand o conduci ajutandu-te sa eviti coliziunile. Este prevazut cu semnalizare luminoasa si afisaj LED color prin indicatoare metrice/directionale si sonore, sunete care devin mai puternice cand te apropii de un stalp sau alt obstacol.


De asemenea pentru fixarea senzorilor ai la dispozitie o freza de o forma speciala (pentru bormasina) inclusa in kit, pentru a evita astfel leziunile excesive ale barei de protectie in timpul montarii.
Senzorii pentru zona din spate sunt prevazuti fiecare dintre ei cu cabluri de 2,5 m, care trebuie conectati la unitatea din spate iar acesta la randul sau este conectat la afisajul LED cu un cablu de 5 m. In concluzie ai la dispozitie suficiente cabluri pentru efectuarea montarii si conexiunilor necesare.
Unitatea centrala este alimentata de la lampa din spate, astfel sistemul se cupleaza doar cand schimbatorul de viteze este in pozitia marsarier.

Detalii

Categorii