Panou cu mufa USB 12v-24v

99,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Panou mufa USB Cod:W05237
Intrare: DC 12-24V
Ieșire: DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Material: plastic ABS
Lungime cablu: 15,3 CM/4,6 inchi
Putere: 36 W max
Dimensiune: 2,55 * 1,89 * 0,78 inci

Priză USB QC3.0 12V - priză USB actualizată de 12V/24V cu ieșire de putere și port de încărcare rapidă 3.0, viteza de încărcare a dispozitivului este de 4 ori mai mare decât încărcătorul original de 5W, iar puterea maximă este de 18W.
Capacitatea totală a USB dual poate suporta până la 36 W.
Porturi USB duble inteligente - identifică inteligent dispozitivul tău, astfel încât să poți încărca ambele dispozitive la viteză maximă și în siguranță în același timp și să te potriviți perfect în priza de alimentare.
Priza USB de 12 V adoptă un design de circuit inteligent pentru a preveni curentul excesiv, supraîncălzirea și supraîncărcarea. Asigurați siguranța încărcării.
Lumină LED albastră moale - Lumina LED albastră face instalarea panoului portului USB al mașinii mai ușor de găsit în mediul întunecat și permite oamenilor să verifice dacă conexiunea este reușită. În plus, poate fi folosit pentru toate dispozitivele USB populare, cum ar fi mașini, motociclete, autobuze, autocaravane, nave etc.
Port USB fiabil pentru mașină – încărcătorul nostru USB pentru mașină este fabricat din plastic ABS. Este echipat cu un capac de protecție rotativ pentru a preveni stropirea bruscă de apă și praf atunci când încărcătorul nu funcționează.

Pret pe bucata

Detalii