Mp3 player cu bluetooh, usb, aux, radio si telecomanda pentru auto

100,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Redare fisiere Mp3 de pe medii de stocare externe
Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, card microSD sau Aux In.

- Telecomanda:
Cu telecomanda inclusa in colet aveti acces la toate functiile aparatului, fara a fi necesara utilizarea butoanelor de pe consola acestuia. Astfel oricine din autoturism poate profita de muzica preferata fara sa deranjeze soferul sau pasagerul din dreapta.
- Radio FM:
Va puteti bucura de posturile de radio preferate in timpul calatoriilor cu masina deoarece produsul radio Mp3 player auto este dotat cu tuner radio FM.

-Bluetooth:
-Acest aparat dispune de conexiune bluetooth, si pe langa faptul ca puteti reda continut audio prin intermediul acestui, il puteti folosi se pentru convorbiri telefonice si vine cu functia de raspuns sau inchidere apel (butoane dedicate).

- Ecran:
Ecran LCD ce va ofera informatii despre frecventa radio in modul FM, tipul si numarul fisierului MP3 si timpul scurs din melodie cand redati fisiere de pe o memorie USB sau card SD.
Mufe ISO universale
Vine dotat cu mufe de cuplare ISO standard international, care se regasesc pe majoritatea autoturismelor dotate cu functie radio din fabrica.

Date tehnice:
Tip produs: MP3 player auto
Putere audio (W, PMPO): 4 x 45
Functii Radio: FM
Montare: 1 DIN
Player: MP3
Iesire RCA: Da, 1
Conexiuni: AUX In (3.5mm), USB, slot card microSD , BLUETOOTH
Functii speciale Tensiune de alimentare: 12V
Frecvente FM: 87.5 - 108.0 Mhz
Mod cautare radio: automat / manual
Redare fisiere audio: MP3
Telecomanda: Da

Detalii

Categorii